İZMİR / GAZİEMİR - Şehit Uğur Palancı Ortaokulu

May

Okulumuz PDR servisi tarafından öğrencilerin ortaokul sonrası devam edilebilecek eğitim kurumlarını tanıyabilmeleri için Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi’ne gezi düzenlenmiştir. Okulun resim-müzik-tiyatro alanı gösteriler eşliğinde tanıtılmıştır.

May

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencilerinin Sosyal Bilgiler dersi BİZİ YÖNETENLER konulu çalışmaları. Öğrencilerimizi ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Seyhan GÜLŞEN’i çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz

Nis

İlçemizde gerçekleştirilen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları (TAZOF) İlçe Turnuvası’nda başarı gösteren öğrencilerimize madalyaları Okul Müdürümüz SİNAN KAPUSUZ tarafından teslim edilmiştir.

Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize ve Danışman Öğretmenimiz Şermin GÜREL’e teşekkür ederiz.

Turnuvanın REVERSİ kategorisinde ilçe 1.si olan Burak AKAR’a 30 Nisan 2024’te düzenlenecek olan TAZOF İl Finali’nde başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri Gaziemir İl Sağlık Müdürlüğü Rehberliğinde "Obeziteye Hayır" etkinliğine katıldılar.